Гаранция за оригиналност

Само оригинални продукти

Купуваме всички предлагани продукти само от сертифицирани доставчици.


Ние сме сертифициран магазин

Златен печат Проверен от клиенти

За нашите изпратени

 

Гаранция при покупка

 

Удовлетворението от покупка чрез Heureka Кошница е гарантирано чрез възстановяване на сумата, ако покупката не върви както трябва. Същата гаранция предлагаме и при покупка директно от нашия уебсайт, ако всичко не върви според очакванията на клиента, предлагаме надстандартен 30-дневен срок за връщане на закупени стоки.

 

 

Сдружение АПЕК

 

Ние сме горди членове на Асоциацията за електронна търговия АПЕК и редовно участваме в обучения и организирани събития за подобряване на качеството на процеса на покупки на нашия уебсайт.

 

 

Кодекс на терминологията на сроковете за доставка

 

Държим на ясна и вярна информация относно сроковете за доставка и по този начин изключваме неточна и подвеждаща информация относно складовата наличност на стоките. Представители на АПЕК са изготвили кодекс на базата на опита на онлайн търговци и купувачи, чиято цел е да установи ясни правила за информация относно наличностите на предлаганите стоки.

 


Още причини да пазарувате при нас.

Грижим се за вашата поверителност

Този онлайн магазин съхранява бисквитки, които помагат за правилното му функциониране. Като използвате нашите услуги, вие се съгласявате с тяхното използване.

Позволете всичкоПодробни настройки