За нас

Онлайн магазин ZIVADA се управлява от SP Venture, a.s., която освен електронния магазин управлява и академия за козметика за коса, център за обучение и дистрибуция на едро.


Оператор

SP Venture, a.s.
Lucemburská 1496/8
130 00 Прага 3
ID: 24677108
ДДС номер: CZ24677108

SP Venture датира дейността си от 2010 г. По този начин ние знаем как да се ориентираме в пазара на парфюми и постоянно подобряваме нашето ноу-хау, което използваме и от позицията на изключителен дистрибутор за чешкия и словашкия пазар на няколко марки от световна класа. Представяме ексклузивно бутилки за многократно пълнене Travalo, както и френски първокласни парфюми, марката, кръстена на едноименния черен диамант, който със своите 88 карата е най-големият по рода си в света, Korloff, марките професионална козметика за коса Inebrya, Glynt, Graham Hill,, номер две в света за бръснарници REUZELи био професионална грижа от My.Organics и Organics Pharm.


 

Академия и център за обучение

Професионални обучения, презентации на продукти и иновации, семинари, ноу-хау. Ние познаваме добре козметиката за коса и обичаме да предаваме знанията си чрез различни събития, които се провеждат редовно в нашата Академия. Препоръчваме предимно за фризьорски и козметични салони.

SP Venture, a.s.
Průmyslová 1515/14, Прага
Електронна поща: recepce@spventure.cz


Склад и дистрибуция

Нашият основен склад с площ от 1550m2, от който пътуват вашите ароматни опаковки. Изпращаме средно по 1800 поръчки на ден за общо 9 електронни магазина в B2C и B2B направления. Ние се грижим за опаковката, особено за парфюми. Всеки продукт е опакован в мехурче и поставен в здрави кутии от 3-слоен картон. Ние поддържаме положителни отношения с нашите партньори превозвачи, така че всеки пакет да стигне до вас в ред и в най-кратки срокове. Също така изпращаме поръчки до съседни страни като Словакия и Полша и в рамките на Източна Европа до Унгария и Румъния и последно до Хърватия и Словения.

SP Venture, a.s.
Průmyslová 1515/14, Прага
Електронна поща: recepce@spventure.cz

 

 


Клиентска линия и съветник при пазаруване


Електронна пощ: info@zivada.bg

всеки делничен ден от 800 до 1700 часа. Ще се радваме да Ви помогнем да изберете подходящ подарък, дори можем да дешифрираме разликата между тестер и класическа опаковка, ще разберем къде е пратката Ви, статуса на поръчката или нейното плащане.

 


Социални мрежи

Facebook: Zivada by Parfemy SP
Instagram: @zivada_by_parfemysp
Чат: chatuj s námi онлайн

Ние също живеем онлайн! Присъединете се към общността от повече от 11 000 хиляди активни фенове в нашите социални мрежи Facebook и Instagram, и получавате информация от първа ръка за новини и събития. Чатете с нас във Facebook онлайн, задавайте въпроси, общувайте, интересувайте се. Ние ще отговорим на всички ваши въпроси. Също така редовно се състезаваме в нашите мрежи за ароматни подаръци и отстъпки при покупки. Интересувате ли се как изглежда в нашата компания, в склада и каква е предисторията на нашата компания? Просто харесайте и последвайте :)

Грижим се за вашата поверителност

Този онлайн магазин съхранява бисквитки, които помагат за правилното му функциониране. Като използвате нашите услуги, вие се съгласявате с тяхното използване.

Позволете всичкоПодробни настройки