Какво е тестер?

Тестер

Тестерите са продукти, които обикновено се използват в класическите парфюмерии, така че клиентите да могат предварително да тестват аромата и неговата интензивност. Съдържанието на бутилката, т.е. самият аромат, е абсолютно идентичен с класическия парфюм в оригиналната опаковка.


Разлика

Разликата между тестера и класическия продукт е само в начина на опаковка. Тестерът най-често е опакован в бяла или сива кутия, а самата бутилка не винаги съдържа капачка за пулверизатор. Понякога на бутилката виждаме надпис "Тестер" или "Демонстрация". Това единствено несъвършенство обаче се компенсира от значително по-ниската цена на тестера в сравнение с класическата опаковка.


Използване

Ако искате да опитате аромат, преди да го подарите, тестерът е идеалният избор. Напротив, ако купувате подарък или искате да подарите парфюм на някого, винаги е по-добре да купите парфюм с оригинална кутия.


Предимства и недостатъци

+ значително по-ниска цена
- кутията не е в дизайна на бутилката.


Най-продаваните тестери

Hugo Boss No. 6

Lanvin Eclat D‘Arpege

Versace Bright Crystal

Dolce & Gabbana Light Blue

Грижим се за вашата поверителност

Този онлайн магазин съхранява бисквитки, които помагат за правилното му функциониране. Като използвате нашите услуги, вие се съгласявате с тяхното използване.

Позволете всичкоПодробни настройки